Ideeën?

Wij hebben zo goed mogelijk geprobeerd boeken, artikelen, organisaties en activiteiten in kaart te brengen, maar zijn ons ervan bewust dat dit onvolledig is.

Elke dag gebeurt er een hoop op het gebied van klimaatverandering; nieuwe onderzoeken en artikelen worden gepubliceerd, nieuwe organisaties worden opgezet en nieuwe klimaatacties vinden plaats. Het is de ambitie om van Groen Huiswerk een levende website te maken, waar mensen altijd op de hoogte worden gebracht van wat er gebeurt, welke verhalen we willen vertellen en wat mensen kunnen doen om te helpen om klimaatverandering tegen te gaan, om samen een mooiere toekomst te bouwen.

Dat kunnen we niet zonder de hulp van anderen – jouw hulp! Ken/weet/heb jij een organisatie, actie, artikel, boek, podcast, tips of wat dan ook, dat deze site zou helpen? Stuur het door naar info@groenhuiswerk.nl!

Veel dank!

Meehelpen?

We staan nog helemaal aan het begin en we willen nog veel meer doen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die graag willen meehelpen, specifiek naar mensen die goed zijn met sociale media, het bouwen van websites, communicatie of gewoon vol ideeën zitten. Stuur ons vooral een mail om kennis te maken en laat ons weten wat je graag zou willen doen (info@groenhuiswerk.nl).